Om oss

Om Midtbyen Regnskap

Midtbyen Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi har siden 1973 utført regnskaps- og rådgivningstjenester for bedrifter i Trondheim og omegn. Først via selskapet Økonor AS som ble stiftet av bl.a. Roar Kvam, og fra 2001 via Økonor Regnskap AS som i 2005 skiftet navn til Midtbyen Regnskap AS.

Vi holder til i trivelige lokaler i Fjordgata 21. 

Vårt fokus er personlig service, fleksibilitet ovenfor våre kunder og høy kvalitet på våre tjenester.

Hvorfor velge oss?

Illustrasjon av en hånd som trykker på en kalkulator
Illustrasjon av en hånd som trykker på en kalkulator

Vi kan bidra til bedre lønnsomhet i din bedrift

Som autorisert regnskapsførerselskap er vi underlagt Finanstilsynet, og med vår lange erfaring innenfor faget – så tilbyr vi regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter i Trondheim og omegn. Våre tjenester vil bli utført med kunnskap og nøyaktighet, etter dagens lover og regler. Vi har fokus på personlig tilpasning, oppfølging og fleksibilitet.

Våre tjenester kan bidra til bedre lønnsomhet i din bedrift, ved at du som kunde får frigjort ressurser og bedre kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Har du noen spørsmål?

Vi besvarer deg gjerne med en samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle